Vrei sa afli care este viitorul Bitcoin? Iata ce monede trebuie sa urmaresti in 2018

Internet

Descrierile ce se fac pentru criptomonede si intreaga lor lume sunt de toate felurile: inselatorie, un balon urias, bule si tot asa. Un lucru este cert si anume ca investitorii prezinta teama de a nu pierde sumele ce le investesc in acest sens. Spre exemplu, Bitcoinul are o influenta puternica, dar totodata aceasta poate fi considerata si o criptomoneda periculoasa cand vine vorba despre luarea unor decizii de ordin financiar. Vorbim despre mize uriase, deci este de inteles de unde aceasta reticenta.

Mai exista si categoria celor care au ratat startul si nu au intrat in timp util in aceasta lume, cand poate o investitie ar fi fost cea mai profitabila. Acestia vaneaza cu interes urmatorul Bitcoin, respectiv o moneda care sa ofere randamente crescute. Cu toate acestea, mai sunt si alte valute virtuale, pe langa cele deja populare, in care s-ar putea risca o investitie.

Cei care se ocupa cu analizarea atenta a criptomonedelor, respectiv diversele site-uri si platforme specializate prezinta optimism fata de evolutia acestei lumi, respectiv a bitcoinului. Acestia sustin faptul ca exista o serie de valute virtuale asupra carora atentia este mai putin indreptata, ce vin cu o serie de oportunitati. S-ar preconiza ca la un moment dat vor depasi Bitcoinul in ceea ce priveste capitalizarea de piata, mai exact in jur de cinci ani.

Problema din acest punct de vedere ar fi ca alternative ale bitcoinului sunt peste cateva sute, deci o selectie inspirata nu este tocmai atat de simplu de realizat. Acestea fiind spuse, iti prezint mai jos sapte criptomonede asupra carora am aruncat o privire de ansamblu. Potrivit analistilor, merita indreptarea atentiei asupra acestora in anul in desfasurare. La fel ca si in cazul monedei Bitcoin, orice tip de valuta virtuala vine cu riscul de a prezenta o volatilitate insemnat de mare. Iata cateva date pe scurt care te pot ajuta sa iti faci o idee asupra a tot ceea ce inseamna evolutii criptomonede:

Litcoin

Moneda a fost creata de catre Charlie Lee. Fost angajat Google, acesta a devenit cunoscut ca celebritate in acest univers al monedelor virtuale. In data de 25 decembrie a anului incheiat, capitalizarea de piata inregistra 15,11 miliarde de dolari. Performanta atinsa pana la data aceasta a fost de +7.004%.

Monero

Ca si in cazul bitcoinului, creatorul monedei a preferat sa ramana anonim. La randul sau aceasta moneda digitala a inregistrat o capitalizare a pietei la aceeasi data de 5,3 miliarde dolari. Astfel, procentul de performanta atins avea valoarea de peste 2,697%.

Neo

Urmatoarea in clasament este NEO, aceasta avand un capital de 3,92 miliarde dolari tot pe 25 decembrie 2017. Astfel, procentajul atins a fost undeva la 54,021%.  Cine a avut inspiratia de a crea moneda? CEO al Onchain, Da Hongfei este chinezul care, alături de Erik Zhang, co-fondator, au creat platforma online in cauza, pentru active digitale.

Cardano

Este o alta moneda virtuala pe care ar trebui sa o urmaresti in anul curent. Cu o capitalizare de piata de 10.17 miliarde dolari, aceasta prezinta o performanta de +1.528%. Moneda a fost creata de Input Output Hong Kong.

Acestea sunt exemplele cele mai rentabile, zic eu, asupra carora ar trebui sa iti indrepti atentia in 2018. In mediul online gasesti mai multe detalii cu privire la acestea.

Leave a Reply