Unul din cele mai bune service-uri din sectorul 2 din Bucuresti

Util

Exista mai multe probleme posibile pe care le puteti avea cu un laptop. Iata cateva dintre acestea, cu mentiunea ca orice defect ati constatat la notebook-ul dumneavoastra, ne puteti contacta la service laptop sector 2 pentru reparatii fiabile si avantajoase.

1. Laptopul se inchide sau imaginea ingheata si nu se mai intampla nimic

In acest caz laptopul functioneaza ok, insa dupa un timp se blocheaza sau se inchide, fara niciun avertisment. Atunci cand se intampla acest lucru, puteti simti ca este destul de fierbinte in partea inferioara. De asemenea, ventilatorul de racire pare ca functioneaza mai repede decat de obicei.

Problema posibila
Cel mai probabil acest lucru este o problema legata de supraincalzire. Se intampla deoarece radiatorul ventilatorului este infundat de praf si procesorul nu se raceste cum ar trebui. In acest caz, la service laptop sector 2 din Bucuresti va putem ajuta prin curatarea ventilatorului si a radiatorului de praf. Aceasta solutie da rezultate aproape tot timpul, iar dupa aceea laptopul nu se va mai inchide singur si nici nu se va mai incalzi atat de tare.

2. Bateria nu se incarca in mod corespunzator.

Observati ca bateria nu se mai incarca la fel ca inainte. Se poate sa nu se incarce deloc sau sa se incarce doar atunci cand miscati de cablul de alimentare de la alimentator.

Probleme posibile:
– Baterie defecta. In cazul in care bateria nu se incarca complet incercati sa reconectati bateria. Scoateti-o si montati-o apoi la loc (cand alimentatorul nu e conectat). Apoi, mai puteti incerca sa porniti laptopul doar cu alimentatorul introdus si cu bateria scoasa. Daca observati ca porneste bine cu alimentatorul, cel mai probabil aveti bateria defecta sau placa de baza este defecta. La service laptop sector 2 vom incerca mai intai sa testam cu o baterie buna.
– Conector de alimentare defect. Daca bateria se incarca doar atunci cand miscati de cablul de la alimentator sau de mufa, cel mai probabil aceasta este defecta.

3. Unele taste nu functioneaza deloc sau apar caractere gresite

Cel mai probabil de vina este tastatura si trebuie inlocuita cu una noua. La service laptop sector 2 va putem ajuta cu instalarea unei tastaturi noi perfect compatibila cu laptopul dumneavoastra.

4. Tastatura are taste lipse sau rupte

Daca o tasta a sarit de pe tastatura puteti sa o puneti la loc. In schimb, daca mai multe taste lipsesc sau sunt rupte, cel mai probabil va fi mai avantajos sa cumparati o tastatura noua.

5. Sunet de beep repetitiv la pornirea laptopului

Porniti laptopul, nu aveti imagine pe ecran. In schimb auziti mereu bip- bip. Uneori puteti “rezolva” problema temporar daca apasati pe tastele de la tastatura.

Cel mai probabil insa aveti taste blocate. In acest caz, poate fi nevoie sa inlocuiti toata tastatura. La service laptop sector 2 va putem ajuta in acest sens.

Leave a Reply