Solidaritatea la infractiune

Opinii personale

Un bou, nu bou ca am spus ca era biped…un bou biped isi parcase masina pe calea de acces a pietonilor, fix sub semnul de stationarea interzisa, mai, mai sa cada semnul pe el.  Nu stiu daca ati aflat, dar eu sunt Muitorul parcangiilor in locuri nepermise, sunt dusmanul lor numarul unu, le zgarai masinile cu cheia, le las bucurii pe parbriz, intreb de mamele lor si de rudele lor decedate, nu-i suport fratilor, nu-i inghit si basta.

Pai ba cretinule daca ti-a trasat cineva dungile alea pe asfalt delimitandu-ti locul de parcare, de ce mortii…de ce nu parchezi intre ele? Daca au plantat astia semne cu stationarea sau parcarea interzisa de ce gatu’…de ce parchezi in locul respectiv? Daca parcarea e la 20 de metri de locul in care tu ai parcat ilegal si pe deasupra mai sunt si locuri de parcare disponibile de ce grijania…de ce nu te obosesti sa mergi 20 de metri pe picioarele tale copitate?De ce? De ce? De ce?

Sa revenim! Apare Politia Locala si-i tranteste urangutanului o amenda de toata frumusetea. Za manchi incepe sa vocifereze cu texte folclorice romanesti…Intre timp mai apare o masina a Politiei Locale si…pasaricaaa…il trage in poza pe contravenient. Maimutoiu’ incepe sa se dea in spectacol si incepe sa-si gaseasca si sustinatori, lemurienii, niste maimutoi beliti care-i tineau partea bovinei metamorfozate in conducator auto.

Ce-a facut domne’! Parca a omorat pe cineva!

In fata blocului meu, la Nae Vulcanizatorul, sustinatorii parcangiului persecutat isi dadeau cu parerea in privinta modului in care au actionat politisti si ca nu e normal sa-i faca poza…Ba, ma lasati, pai aia cum sa dovedeasca golania dobitocului? N-am crezut ca voi spune asta vreodata dar vreau sa-i felicit pe cei de la Politia Locala! M-a surprins neplacut in schimb solidaritatea oamenilor cu un cretin care incalcase o regula. Pai asa vreti voi sa dam inainte, incurajand toti maimutoii sa incalce reguli, fie ele si de circulatie? Bai oameni buni, normalitatea  e alta…

Aveti grija cum parcati masinile ca sunt cu ochii pe voi!

Leave a Reply