Sfaturi pentru postari inteligente pe Slideshare

Internet

Slideshare poate fi o arma importanta in optimizare seo daca stiti cum sa o folositi.  Slide Share este o retea de socializare care a fost initial conceputa pentru zona de business si reprezinta o retea cu ajutorul careia aveti si posibilitatea de a prezenta anumite lucruri in mod cat mai profesional pentru a atrage oamenii spre afacerea voastra online.

Tocmai de aceea ne-am gandit sa va prezentam care sunt modalitatile de a face articole si postari pe aceasta retea si cum trebuie ele sa arate pentru a fi utile celor care le vad. Acestea sunt detalii importante si e bine sa tineti cont de ele.

Pastrati o structura simpla si cat mai la obiect. Tineti minte ca pe aceasta retea se posteaza prezentari si nu romane, si tocmai de aceea nu veti avea nevoie de o structura complexa si explicatii lungi si ample care sa ocupe pagini intregi.

Pastrat pe cat posibil o structura cat mai simpla si veti avea cu siguranta si o prezentare de succes. In plus veti putea sa folositi in unele cazuri si fonturi cu dimensiuni mai mari pentru texte incercand sa nu depasiti 7 linii de text pefiecare slide.

Este important sa introduceti si url-ul site-ului vostru. Ceea ce va intereseaza cel mai mult pe reteaua aceasta de socializare este modul in care va promovati afacerea si site-ul. Prin urmare va trebuie sa puneti link spre site pentru a optimiza timpul in care utilizatorul va ajunge pe site in momentul in care este interesat.

Chiar daca slide share nu ne permite o promovare agresiva va lasa sa includeti linkul site-ului in postar.  Nu ratati oportunitatea aceasta. Puteti pune linkul la final sau la inceput. Daca linkul e la final utilizatorul il poate vedea dupa ce a terminat de parcurs respectiva prezentare. Astfel daca nu a inteles in totalitate articolul sau daca mai vrea informatii in plus va putea sa intre pe site si sa citeasca tot ce vrea sa stie.

Se recomanda ca pentru prezentari sa concepeti un design cat mai profesionist. Va sugeram ca aceste prezentari sa fie facute de profesionisti si sa aiba si un desigfoarte bun iar informatia sa fie cat mai la obiect si cat mai bine  formatata si aranjata.

Daca respectati toate aceste lucruri utilizatorii va vor aprecia mult prezentarile si de asemenea vor da si share pe propriile pagini sau site-uri web. De fapt asta intereseaza cel mai mult o afacere. O data ce prezentarea pe care  o aveti a fost distribuita si pe alte pagini pe care le au utilizatorii poate sa apara si logoul sau sigla firmei pe care o aveti pentru ca tot mai multe persoane sa afle despre voi in timp relativ scurt.

Continutul este cel mai important in prezentari insa daca nu stiti cum sa il impachetati frumos e posibil ca vizitatorii sa nu il citeasca. De aceea prezentarile trebuie sa atraga si vizual. Totusi aveti grija sa nu exagerati. Sunt prea multe briz brizuri ale prezentarilor care nu vor face altceva decat sa gonoeasca vizitatorii si de aceea o prezentare aglomerata nu va avea succes.

Leave a Reply