Nevertebratum iresponsabilus

Opinii personale

Aceasta specie acopera ambele sexe, atat masculin cat si feminin, insa caracteristicile speciei sunt mai evidente la exemplarele mascul. Negarea activitatilor care duc la un final nefericit cresc direct proportional cu rangul profesional al masculului si uneori al femelei. Cu alte cuvinte masculul alfa in organigrama unei institutii are practic stigmatizate trasaturile speciei nevertebratum iresponsabilus nerecunoscandu-si vina nici daca-l pici cu ceara.

Ca nivel de educatie specia acopera o plaja larga, de la scolarei din clasele primare pana la academicieni. Totul incepe insa in clasa intai. Individul isi arata “calitatile” de nevertebratum odata cu prima tema nefacuta pe care bineinteles ca a uitat-o acasa pentru ca mama i-a spus sa faca nu stiu ce alt lucru ce i-a distras atentia de la activitatea de “facere a ghiozdanului”. La indivizii mai salbatici scuza cu uitatul se foloseste pana spre terminarea facultatii cand de fapt se finalizeaza si proiectul “homework”. Nevertebratum iresponsabilus insa gaseste repede metode de eschiva pentru greselile facute asa ca nu-i plangeti de mila, se va descurca si la primul job. Prima greseala la serviciu fireste ca nu va fi din cauza lui, ci a colegului care de obicei face parte din alta specie si anume sincerus albus si care-si va asuma greseala nevertebratum-ului. De fapt sincerus albus isi va asuma toate greselile colegului sau pana va fi dat afara sau pana colegul va deveni superiorul sau. O caracteristica foarte importanta a speciei in cauza este faptul ca odata intrat in politica nevertebratum iresponsabilus atinge maximul de dezvoltare si incepe sa formeze alti indivizi ce-i vor calca pe urme.

S-a descoperit stiintific faptul ca trasaturile speciei nevertebratum iresponsabilus sunt foarte bine pastrate si implementate generatiilor mai tinere, acestea dezvoltand caracteristicile mostenite de la adulti.

…si uite-asa am ajuns in 2015 in Romania, tara in care nimeni nu-si asuma nimic…

Leave a Reply