Modele de huse iPhone perfecte pentru protectia acestuia

Internet

In acest articol vom trece in revista cateva dintre cele mai performante, eficiente si utile huse sau carcase pentru telefoane, fie ca este vorba despre iPhone, HTC, Samsung Galaxy S3 ori S5.

Husa special conceputa pentru telefonul iPhone, numita si Incipio Octane, reprezinta o husa de tipul unor┬ácarcase telefoane, ceea ce inseamna ca din start iti va oferi mult mai multa protectie in comparatie cu alt tip de husa, si ca puteti sa incorporati telefonul in ea. Aceasta husa este fabricata dintr-un material policarbonat, iar pe spatele sau putem observa un spatiu prin care se poate vedea logo-ul firmei Apple, lucru care imbunatateste putin aspectul sau vizual, in ciuda marimii putin ‘bulky’. Pe colturile acestei huse de telefon vedem niste protectii suplimentare din cauciuc care vor spori sansa ca atunci cand telefonul dumneavoastra va cadea, si va asigur, ca va cadea intr-un final, nu va suferi niciun fel de dauna. In plus, pe langa faptul ca ofera o protectie care se apropie de standardele militare, aceasta husa tip carcasa ofera si o accesibilitate decenta la functiile, iesirile jack sau butoanele telefonului, si este prevazut si cu protectie pentru acestea, impiedicand astfel actiunea daunatoare a prafului, nisipului sau a apei.

Din punct de vedere al protectiei, cu toate ca nu a influentat semnificativ grosimea telefonului, husa respectiva vine ca un foarte sigur element de protectie, asigurandu-te de faptul ca telefonul tau este safe, oricand si oriunde. In plus, pentru a imbina atat protectia, accesibilitatea si aspectul, creatorii husei s-au gandit si la posibilitatea de a personaliza husa, oferind astfel clientului sansa de a isi schimba culoarea din cea standarda in orice culoare care le place, bineinteles, din cromatica oferita deja.

Alta husa, numita Body Glove Shocksuit, este si ea o husa de tip carcasa special conceputa pentru telefoanele iPhone. Acest lucru inseamna ca daca va orientati dupa tipul de telefonul iPhone, fie ca este 3 sau 6, husa respectiva se va potrivi perfect cu acesta. Fiind compusa din doua parti principale, cea exterioara care ofera protectie impotriva caderilor sau socurilor si partea interioara care protejeaza telefonul de eventualele zgarieturi mai ales atunci cand telefonul este cu fata in jos, husa respectiva este ideala pentru acele persoane care prefera sa traiasca putin mai periculos si au nevoie de adrenalina pentru a putea supravietui pana in ziua urmatoare.
Fiind o huse iphone special concepute, aceasta vine cu protectii suplimentare pentru toate iesirile sale jack, camera foto si pentru butoanele sale, astfel incat sa impiedice actiunea prafului sau cine stie, a nisipului asupra telefonului.

In concluzie, fie ca detineti un telefon marca iPhone sau Samsung Galaxy, puteti intotdeauna sa gasiti o husa sau carcasa care sa fie perfecta atat pentru dumneavoastra, cat si pentru telefon.

Leave a Reply