La pensiune

De vis

Camerele de pensiune, cele mai multe, nu arata asa de impersonale ca cele de hotel. Asta pentru ca fiecare proprietar de pensiune incearca sa dea o nota diferita, in stilul lui binenteles. Unii aleg genul traditional, popular, altii inspirati de ce au mai vazut prin alte tari, si uite asa pensiunea ajunge un loc atractiv pe primele pozitii in preferinte romanilor. Nimic mai adevarat. Apoi, la pensiune si atmosfera este mai prietenoasa, proprietarii sunt primitori si dornici sa mai schimbe o vorba daca ii lasi.

Iti pot oferi bucatele pe care stiu ei cel mai bine sa le gateasca si care se pot plia pe gusturile tale. Pensiunea este astfel un loc care se aseamana un pic cu acasa. O prelungire a casei tale in care te simti bine si in intimitate. Despre hoteluri nu cred ca se poate spune asa ceva, doar daca nu cumva are de la cinci stele in sus. La pensiune este intotdeauna si ceva in plus. Ma refer aici la locul in care este amplasata si faptul ca intreaga locatie este de dimensiuni mai mici decat un hotel. Practic, nu imparti locul cu prea multa lume.

Astfel, ca adunarea poate fi si prietenoasa, chiar daca cei cu care te intalnesti aici nu-ti sunt cunoscuti. Poti lega insa prietenii usor pentru ca la pensiune este mai facil sa deschizi o conversatie. In acest fel pensiunea are numai de castigat in fata hotelului care impune niste limite, niste granite intre clienti.

Leave a Reply