Cum sa gasesti cel mai bun DJ pentru bugetul si cerintele tale

Util

In acest articol vom aborda subiectul alegerii unui DJ potrivit pentru nevoile si cerintele pe care le aveti, precum si despre ce anume influenteaza pretul unui DJ, fie ca este un DJ specializat pe evenimente cum ar fi o nunta, un botez sau o petrecere de aniversare. Pretul unui anumit DJ poate sa depinda de o multime de criterii cum ar fi de exemplu echipamentele si aparatura pe care acesta le foloseste, cu cat aceasta este mai scumpa si mai performanta cu atat si pretul sau este mai mare. Si viceversa este valabila, cu cat pretul unui DJ este mai mic, puteti sa va asteptati ca la nunta dumneavoastra sa ajunga un om cu un singur laptop si cateva boxe mici, si cam atat. In plus, pretul unui DJ este legat si de desfasurarea evenimentului in sine, intrucat cu cat acesta va fi solicitat mai mult si pretul sau va fi mai mare.

Lasand la o parte aparatura sau echipamentele pe care le foloseste precum si desfasurarea nuntii sau a botezului, poate cele mai importante criterii dupa care va puteti ghida pentru a cauta un DJ pentru nunta, botezul sau petrecerea pe care o doriti nu sunt aparatura sau echipamentele sale, ci imaginea si pretul pe care DJ-ul il solicita. Daca sunteti nedumeriti de ce imaginea si pretul conteaza mai mult decat aparatura si echipamentele pe care un DJ le foloseste, atunci luati in vedere si aspectul urmator.

In pretul pe care un DJ il cere intra atat calitatea si puterea aparaturilor sau echipamentelor pe care acesta le va folosi, precum si calitatea sau puterea in wati a echipamentului sonor, intrucat un echipament sonor cu o putere in wati de 350 de wati va fi intotdeauna mai ieftin si slab calitativ in comparatie cu un echipament sonor cu o putere in wati de 1000-2000. In plus pe langa acesti factori in pretul unui DJ mai intra si jocurile de lumini, cat de diverse sunt acestea, cat de mari vor fi schelele pe care vor fi amplasate luminile dar si legalitatea acestuia. O autorizatie pentru DJ costa cateva mii de euro, ceea ce inseamna ca nu toti isi vor putea permite sa o cumpere, insa decat sa va treziti ca la nunta dumneavoastra ajung niste oameni care confisca toate echipamentele sonore ale DJ-ului pe care l-ati ales intrucat nu are nicio autorizatie, mai bine sa fiti siguri si sa apelati la un DJ legal.

Astfel, pretul unui dj de petreceri, botez sau de petrecere variaza foarte mult in functie de calitatea si performanta echipamentelor sonore, a jocurilor de lumini, a schelei precum si de legalitatea sa. Cand cautati un dj pentru astfel de evenimente luati in considerare si acesti factori inainte de a incheia o intelegere.

Leave a Reply