Avocatii si ce greseli ar trebui evitate

Diverse

In lumea afacerilor de astazi, este esential ca fiecare afacere sa aiba un site web. Acest lucru este valabil mai ales pentru avocati, tot maimulti oameni fiind acum la o cotitura de Internet pentru a-si cauta un reprezentant in instanta. Chiar daca esti medic sau avocat independent, un site web este o componenta critica de adaugat afacerii tale.

Acestea fiind spuse, in cazul in care site-ul nu este intretinut sau contine greseli, poate fi mai rau decat a nu avea un site deloc.

Iata mai jos cateva greseli comune pe care avocatii le fac atunci cand isi construiesc prezenta in mediul online. Evitarea acestor capcane te va ajuta sa obtii clienti, sa devii credibil si sa asiguri clientilor o experienta pozitiva atunci cand te angajeaza.

Lipsa evidenta a informatiilor de contact

Orice lucru care poate fi gasit pe o pagina drept “Contactati-ne” este critic. Orele de lucru, localizarea, o harta, numarul de telefon si adresa de email, trebuie sa fie usor de identificat pe site. Daca cineva trebuie sa faca o vanatoare de comori pentru a obtine aceste informatii, sigur se va indrepta in alta parte.

Omiterea biografiei si a fotografiei

In afara de pagina de pornire, biografia ta este pagina cea mai vizitata a unui astfel de site. Clientii doresc sa stie cu cine fac afaceri si de ce ar trebui sa te angajeze. Asigurati-va ca includeti un CV profesional scris, care include domeniile de practica, ceea ce te face unic, acreditarile si orice altceva care ajuta clientii potentiali se se conecteze cu tine. Nu uita sa incluzi un headshot profesional, de asemenea.

Lipsa corectiilor

Ortografia si greselile de gramatica fac un site sa arate neprofesional si sa para mai putin credibil. Site-urile ar trebui sa fie corecte in continut, ortografie si gramatica si usor deĀ  utilizat. De asemenea, verificati link-urile ce creeaza o experienta de vizionare intrerupta intr-o epoca in care navigarea trebuie sa fie intotdeauna neintrerupta. Daca nu esti un scriitor calificat sau corector, poti inchiria editori pentru a revizui site-ul si scrie pentru tine.

Nicio legatura cu lumea exterioara

Este link-ul catre o retea de socializare sau mai multe vizibil? Daca nu, ar trebui sa fie. Avocatii tind sa creada ca mass-media sociala este ceva ce tebuie evitat. In realitate insa, este o parte critica unei parti extinse a prezentei online. Acest lucru arata ca sunteti la curent cu tendintele si afacerea ta este relevanta. Asigurati-va ca pictogramele care se leaga de profilurile sociale sunt vizibile de la pagina de pornire.

Leave a Reply