Actiuni recomandate si sfaturi utile in optimizarea SEO

Internet

Regulile noastre pentru webmasteri ofera indrumari generale privind designul, aspectele tehnice si calitatea site-ului dvs. Mai jos veti gasi sfaturi detaliate pentru crearea unui site mai usor de explorat si indexabil de Google. Se recomanda servicii optimizare seo.

Oferiti oamenilor informatiile pe care le cauta

Aveti grija de continutul site-ului dvs., inclusiv cel de pe pagina dvs. de pornire. Acest punct este cel mai important.

Daca paginile dvs. contin informatii utile, acestea vor atrage multi utilizatori si vor incuraja pe webmasterii de la alte site-uri sa introduca linkuri pe care sa le lege pe cele ale dvs.

Va recomandam sa creati pagini care descriu in mod clar si corect scopul site-ului. Incercati sa identificati cuvintele pe care probabil ca le vor folosi utilizatorii pentru a cauta paginile dvs. si apoi sa utilizati aceiasi termeni pe site-ul dvs.

Verificati daca alte site-uri au legaturi cu dvs.

Aceste linkuri ajuta robotii  sa gaseasca site-ul dvs. si il pot ajuta sa fie mai vizibil in rezultatele noastre de cautare. Pentru a furniza rezultate relevante si interesante dintr-o interogare de cautare, folosim tehnici avansate de potrivire a textului.

Un link de la pagina A la pagina B este interpretat ca un vot de la pagina A la pagina B. Voturile exprimate de paginile considerate “importante” au o valoare mai mare si contribuie la clasarea altora. pagini din categoria paginilor “importante”.

Retineti ca algoritmii fac distinctia intre legaturile naturale si cele nenaturale. Legaturile naturale catre site-ul dvs. provin din natura dinamica a Webului: alte site-uri va gasesc interesant continutul si credeti ca acesta poate fi util vizitatorilor.

Link-urile artificiale catre site-ul dvs. sunt adaugate in scopul specific de a deveni mai popular printre motoarele de cautare.

Numai legaturile naturale sunt utile pentru indexarea si clasarea site-ului.

Facilitati accesul la site-ul dvs.

Cand proiectati site-ul dvs., legaturile dvs. ar trebui sa fie definite in functie de o structura logica. Fiecare pagina trebuie sa fie accesibila din cel putin un link text static.

Pentru a verifica modul in care functioneaza site-ul dvs., utilizati un browser de text, cum ar fi Lynx. Cele mai multe crawlere vad site-ul dvs. in acelasi mod ca Lynx.

Daca anumite caracteristici, inclusiv JavaScript, cookie-uri, ID-uri de sesiune, cadre, etichete DHTML sau continut Macromedia Flash, impiedica afisarea intregului site intr-un browser de text, atunci robotii se pot confrunta dificultati in timpul explorarii sale.

Nu completati paginile cu cuvinte cheie. De asemenea, nu utilizati tehnici de cloaking sau pagini special concepute pentru a fi detectate de crawlere.

Daca site-ul dvs. contine pagini, linkuri sau texte non-web, consideram ca aceste pagini si linkuri reprezinta o incercare de manipulare a robotilor nostri si este posibil sa nu mentionam site-ul dvs.

Nu aveti obligatia de a utiliza serviciile de optimizare SEO. Companiile pretind ca pot “garanta” un rang inalt al site-ului dvs. in rezultatele cautarii Google. Unele companii de consultanta va pot ajuta sa va imbunatatiti vizibilitatea si continutul site-ului dvs.

Altii, pe de alta parte, folosesc practici pentru a induce in eroare motoarele de cautare in cunostinta de cauza. Aveti grija. Daca domeniul dvs. este afiliat la servicii de acest tip, este posibil sa fie necesar sa fie exclus de la indexare.